KLARNA Checkout 

 

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.

Genom att ange eller efterfråga information i Klarna Checkout godkänner du våra användarvillkor och vår användning av dina personuppgifter enligt vad som framgår nedan. Fullständiga köpvillkor för KLARNA: checkout.klarna.com/140228-ba35e3e/static/legal/swe/sv-se/generic.html

 Vi reserverar oss för slutförsäljning och felskrivningar. Varor som står angivna som beställningsvara kan på vägen mellan vårt förra inköp och slutförsäljning gått upp i pris, därför kan vi inte garantera att det pris som står angivet under beställningasvara är det aktuella.