Här håller ni er uppdaterade om vad som händer i vår butik!

Här håller ni er uppdaterade om vad som händer i vår butik!

Epok i graven

Nu kommer vi tyvärr stänga ner vår butik.
Under rådande omständigheter med bland annat låg arbetslöshet så är det svårt att hitta kompetent personal och även kunna betala anständiga löner under den tuffa prispress (eller priskrig kanske är mer rätt ord) som råder Det är ju på det viset att skillnaden mellan inköpspris och försäljningspris är det som ska betala löner och andra omkostnader. Idag säljs ett flertal produkter till i princip inköpspris och då är det inte lätt att som liten aktör hänga med även om man gillar branschen, produkterna och framför allt Er kunder.

Vi har ju ändå lyckats sätta en del avtryck i branschen och gjort på vårt egna vis så vi känner att vi slutar med flaggan i topp. Det har varit en rolig period där vi fått lära känna många trevliga människor på både kundsidan och bland alla leverantörer.
Tack alla!

Anderz Tove William Linus
Under Vecka 16 (2019):
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-18

Övriga tider gäller tidsbokning för personlig service. Då kan du boka en tid som passar dig. Du kanske åker förbi kl 07.00 på morgonen och snabbt behöver ett set strängar? Då kan vi försöka lösa det. Eller så kanske du vill nagelfara alla våra piano kl 19.00? då försöker vi lösa även det.
Vi kan då förbereda ditt besök så att de instrument du vill se finns framme och uppkopplade. Allt för bästa upplevelse.
Hjärtligt välkommen!
Anderz, Tove & Linus

Electro Voice

Electro Voice finns nu i butik. På bild ser vi ZLX-12P (topp), ZXA1-SUB (sub) samt en västgötaspets (ej till salu).