Om oss i Musikbutiken.

Här kan du läsa om vilka vi är, vår filosofi och var vi kommer ifrån

Om oss i Musikbutiken.

Här kan du läsa om vilka vi är, vår filosofi och var vi kommer ifrån

 

We sell the stuff that dreams are made of!

Musikbutiken i Vara är en butik på landet och på webben. Till oss kan du komma och i lugn och ro testa instrument, antingen under ordinarie öppettider eller så kan du boka in en tid som passar dig. Till dig som inte har möjligheten att komma hit finns vår webbshop!

Våra kunder viktigast för oss och vi vill att så många som möjligt ska få chansen att spela och glädja andra samt uppfylla sina drömmar. Därför arrangerar vi bland annat vår online-musiktävling som syftar till att få musiker att hitta sin publik.

- Vi har som målsättning att förse musiker, privatpersoner, skolor, idrottshallar, kyrkor och konferensanläggningar med kvalitetsprodukter. Vi har instrument och ljudutrustning både för nybörjare och fullärda.

Du som bor kommunerna Vara, Herrljunga, Vårgårda, Essunga, Grästorp, Lidköping, Skara & Falköping har även möjlighet att få dina varor hemkörda och inburna av oss personligen. Då tar vi även med emballage tillbaka igen så att du slipper åka till tippen med det.

God service och personligt engagemang tillsammans med konkurrenskraftiga priser är några av ledorden.

-Vi har instrument och ljud utrustning till amatör och proffs. Vi representerar kända märken som bl.a. Ovation, Roland, Ibanez, Yamaha, Tama, FBT, Vgs, Röde, AKG, Blade Guitars, Casio, Electro Voice, G&L, ESP/LTD, König & Meyer, studio Logic, Soundcraft, mfl. 

Välkomna!

 

 

HISTORIA:

 

Musikbutiken i Vara grundades av Peter Mjörnestrand 1988 som utvecklade och drev butiken fram till februari 2012 då Anderz Erlandson och hans son William Windrot tog över verksamheten. Sommaren 2014 stängdes butiken i Vara och flyttades till sin nuvarande ort Larv på Anderz gård.

Där drivs nu butiken och den här webbshoppen. 

 

 

Välkommen!

 

 

ANDERZ - VD

anderz@musikbutikenivara.se

0706-33 44 54

William - Butiksansvarig

 William@musikbutikenivara.se

0733-621 104