Roland HP605-CB

Roland HP605-CB

Sedan 1972, har Roland arbetat med att skapa den ultimata pianoupplevelsen, och de nya HP-serien är bland den mest uppseendeväckande hittills. Filosofin bakom HP pianon är att ge ditt hem ett piano av konsertklass med ett val av möbler, färger och högtalarsystem som passar din livsstil.

HP605 drivs av den senaste versionen av Rolands erkända SuperNATURAL Piano Modelling-teknologi, tillsammans med ett unikt klaviatur som kombinerar trä och gjutet material för en god känsla och hållbarhet. HP605 kopplas via Bluetooth® till din smartphone eller surfplatta så att du kan lyssna till dina musikskapar-appar eller online-pianolektioner via pianots kraftfulla ljudsystem med sex högtalare. Dina barn kommer att älska det eftersom det gör lärandet roligt. Trots att pianot är kompakt kommer den klassiska designen av HP605 att ge ditt hem ett lyft, speciellt med ett val av finish som inkluderar polerad ebenholts och matt svart eller vit.

Lagerstatus

Finns i lager

25 149,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

*Använder den senaste SuperNATURAL Piano Modelling teknologin istället för konventionell sampling, för ett fylligare och mer detaljerat pianoljud.

*Acoustic Projection system, med sex högtalare som arbetar tillsammans för att återskapa den djupa och breda ljudmassan från ett akustiskt piano.

*Headphones 3D Ambience för ett naturligt och realistiskt ljud när man spelar med hörlurar

*Autentisk flygelkänsla från den nya klaviaturen PHA-50 (Progressive Hammer Action med Escapement) som kombinerar utseendet och känslan av trä med hållbarheten med moderna material.

*Koppla till din smartphone eller surfplatta via Bluetooth och öva piano med audio från appar som hörs via pianots högtalarsystem.

*Inkluderar även ett stort och flexibelt urval av icke-pianoljud så som stråkar, brass, orgel och många andra.

*25 ljudbanker där man kan spara sina favoritljudsetups inklusive layers och splits; registreringsgrupper kan sparas på ett USB-minne.

*En imponerande pianomöbel på en kompakt yta för mindre utrymmen

*Fyra premiumfinish; autentisk polerad ebenholts, rosewood och matt svart eller vit